Kociołek z polędwicą Cajun i nudlami

Proste i szybkie danie, z dowolnymi warzywami i przyprawami. Nudle są super bo nie trzeba ich gotować.

  • 250 g polędwicy wieprzowej
  • papryka czerwona, groszek, fasolka szparagowa, pieczarki, kukurydza, Delikat klasyczny Knorr lub przyprawa Kucharek
  • 2 torebki nudli
  • PRZYPRAWA CAJUN 1: 1 i 1/8 łyżeczki soli, 3/4 łyżeczki słodkiej papryki, 1/2 łyżeczki białego pieprzu, 1/4 łyżeczki cebuli granulowanej, 1/4 łyżeczki czosnku granulowanego, 1/4 łyżeczki pieprzu Cayenne, 1/4 łyżeczki tymianku, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, 1/8 łyżeczki bazylii

1 komentarzy

Odpowiedz

Twój adres mailowy nie bedzie opublikowany.

Możesz użyć języka HTML w postaci takich tagów i atrybutów: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*