Herbatnikowe popsy

Błyskawiczne trufle, otoczone czekoladą i różnymi posypkami. Bardzo podobne do tych, które robiłam na sylwestra.

  • pokruszone herbatniki
  • roztopiona mleczna czekolada
  • roztopiona deserowa czekolada (jako polewa)
  • kolorowe posypki

Rozkrusz herbatniki w malakserze. Roztop czekoladę i połącz z ciastkami. Uformuj kuleczki i umieść w lodówce na kilka godzin lub całą noc. Nadziej na patyczek, obtocz w kolejnej porcji roztopionej czekolady i dowolnie ozdób.

Jeden komentarz

Odpowiedz

Twój adres mailowy nie bedzie opublikowany.

*

Możesz użyć języka HTML w postaci takich tagów i atrybutów: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>